Ρυθμίσεις κάμερας παρακολούθησης μελισσοκομείου HC-300M

Ρυθμίσεις κάμερας παρακολούθησης μελισσοκομείου HC-300M

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν σε μια κάμερα HC-300M για να παρακολουθούμε οποιαδήποτε κίνηση στο μελισσοκομείο μας ή οπουδήποτε αλλού μέσω mail με κόστος μόνο 3 ευρώ το μήνα(Cosmote Cosmocarta).

Καταρχήν, την συγκεκριμένη κάμερα μπορούμε να τη βρούμε στο ebay στα 60 ευρώ. Ενδεικτικά δίνω το παρακάτω link:

https://www.ebay.com/itm/HC-300M-HD-Hunting-Trail-Digital-Animal-Camera-940nm-Scout-Infrared-12MP-GSM

Η συγκεκριμένη κάμερα για να λειτουργήσει θα χρειαστεί 8 μπαταρίες, μια micro SD Card και μια κάρτα SIM.

Τοποθετούμε στον υπολογιστή μας την microSD card και ανοίγουμε το πρόγραμμα εγκατάστασης της κάμερας MMSCONFIG.exe από το συνοδευτικό CD.

Εφαρμόζουμε τις παρακάτω ρυθμίσεις που αφορούν προπληρωμένη κάρτα Cosmote με ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων 3 ευρώ το μήνα για 60ΜΒ data.

Στην παρακάτω εικόνα στην αριστερά πλευρά βάζουμε ένα mail (gmail) που έχουμε δημιουργήσει  για να χρησιμοποιεί η κάμερα και να μας στέλνει τις φωτογραφίες και στην δεξιά πλευρά βάζουμε το email μας που θα λαμβάνουμε αυτές τις φωτογραφίες.

Αφού αποθηκεύσουμε τις ρυθμίσεις στην micro sd card την τοποθετούμε στην κάμερα και είμαστε έτοιμοι ν την τοποθετήσουμε στο μελισσοκομείο ή όπου αλλού θέλουμε να παρακολουθήσουμε. Οποιαδήποτε κίνηση θα καταγράφετε στην micro sd card και στη συνέχεια θα μας αποστέλλεται στο email μας.

Αν έχετε τυχόν απορίες μπορείτε να ρωτήσετε στην ομάδα μας στο facebook.

https://www.facebook.com/groups/beeing/

Εγγραφή στο newsletter
Comments are closed.